P.O.D. samen met Alien Ant Farm naar Melkweg en Trix

Alien Ant Farm
P.O.D. samen met Alien Ant Farm naar Melkweg en Trix
Door Cartman91 op 10 oktober 2018 - 14:54 In de zeroes zong je wellicht nummers als 'Smooth Criminal' (Michael Jackson cover), 'Alive' of 'Youth of The Nation' mee. Anno 2018 bestaan P.O.D. en Alien Ant Farm nog steeds en gaan ze zelfs samen op tour!

In Nederland en België zijn ze onder meer te bewonderen, eerst in Trix te Antwerpen op 23 februari en een dag later (24 februari) is de Melkweg te Amsterdam aan de beurt.

Tickets voor beide shows gaan vanaf 12 oktober in de voorverkoop. Tickets voor de Melkweg-show kosten 28,80 euro per stuk. In België ben je dan iets duurder uit, daar kost een toegangsbewijs 30,50 euro. Kosten zijn inclusief servicekosten.

Voor het Amsterdamse concert kan je je aanmelden voor een ticketreminder. Op die manier ben je er zeker van dat je de kaartverkoop niet hoeft te missen!

Greta van Fleet news

GRETA VAN FLEET NAAR AFAS LIVE EN LOTTO ARENAWat goed is, komt snel. Dit geldt zeker voor Greta van Fleet . De band was...

Giorgio Moroder1

ITALIAANSE DANCE-PIONIER GIORGIO MORODOR MET EERSTE... De naam Giorgio Morodor doet wellicht niet direct een belletje rinkelen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.