Rapper Nelly met exclusieve show naar Q-Factory

Nelly
Rapper Nelly met exclusieve show naar Q-Factory
Door MichaelaHendriksen op 05 oktober 2018 - 10:45 Op woensdag 21 november komt rapper Nelly met een exclusieve show naar Q-Factory te Amsterdam.

Rapper Nelly kun je kennen van de hits 'Hot In Herre', '4x4', 'Ride With Me' en 'Just a Dream'. Naast zijn bekende muziek zal ook zijn nieuwe nummer 'Freaky with You' ft Jacquees, te horen zijn tijdens de show. Nelly gaf voor het laatst shows in Annabel te Rotterdam, Metropool te Hengelo en Effenaar te Eindhoven, dit was tijdens zijn Nederlandse tour in 2017.

Tickets voor Nelly op 21 november in Q-Factory te Amsterdam zijn nu verkrijgbaar voor €49,95. Via deze link koop je reguliere tickets voor Nelly in Q-Factory. Naast reguliere tickets zijn er ook vip-tickets verkrijgbaar voor €175,-. Via deze link koop je vip-tickets voor Nelly in Q-Factory.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Trixie Whitley

ALLE CONCERTEN VAN TRIXIE WHITLEY AFGELASTSlecht nieuws voor de fans van Trixie Whitley . De zangeres zou in december...

Eagles

EXTRA CONCERT VOOR THE EAGLES IN ZIGGO DOME Wegens groot succes kondigen The Eagles een extra concert aan op zaterdag 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.