Volgende week touraankondigingen Bon Jovi en Mumford & Sons

Bon Jovi
Volgende week touraankondigingen Bon Jovi en Mumford & Sons
deel via whatsapp
Door op Het is deze week de trend om aan te kondigen dat er een touraankondiging komt. Gisteravond was het Muse dat liet weten op tour te gaan. Ook Bon Jovi en Mumford and Sons lijken onderweg voor optredens in Nederland en België.

Er wordt al een paar dagen flink gehint naar een grote Europese tour van Bon Jovi. In België, UK, Ierland, Spanje, Roemenië, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en ook Nederland zijn via social media hints naar buiten gekomen dat Bon Jovi langs gaat komen. Dit laatste bericht van van Mojo concerts laat weinig aan de verbeelding over:Volgens diverse Bon Jovi fansites gaat de tour in de zomer van 2019 plaatsvinden. Het festival Werchter Boutique wordt vaak genoemd als kanshebber op een optreden van Bon Jovi. De band was in 2010 voor het laatst in Nederland. Wij waren aanwezig bij dit concert van Bon Jovi op het Scheveningse strand.

Ook Mumford and Sons gooit er volgens hun platenmaatschappij V2 BeNeLux donderdag 4 oktober een wereldtournee uit. Dit om hun nieuwe album 'Delta' aan het publiek te presenteren. Het album komt op 16 november uit. Het gaat om een zestig data tellende tournee, waarbij het viertal dertien landen zal aandoen. Het lijkt ons sterk als Nederland en België hierbij overgeslagen worden.

Dit is de net uitgebrachte nieuwe single van Mumford and Sons:deel via whatsapp
Ayreon

AYREON VIERT 20-JARIG JUBILEUM MET 4 SHOWS IN 013Ayreon staat volgend jaar september wel geteld vier keer in 013 te Tilburg....

Angèle

ANGÈLE OP DE PLANKEN VAN VORST NATIONAAL Op zaterdag 25 mei staat zangeres Angèle op de planken van Vorst Nationaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS