Amos Lee voor twee exclusieve concerten naar Paradiso

Amos Lee
Amos Lee voor twee exclusieve concerten naar Paradiso
Door RobZ op 17 september 2018 - 11:08 Amos Lee is geen onbekende in Paradiso, maar zijn laatste bezoek stamt alweer uit 2014. Hiervoor stond hij ook in 2012, 2011, 2007 en 2005 in de Amsterdamse poptempel. Met zijn ‘blue eyed soul’ met hier en daar een folk en rock-twist, weet Amos Lee zijn luisteraars al jaren te raken. 'Mission Bell' uit 2011 wordt wel eens zijn grote doorbraak genoemd, maar de Amerikaan levert al vanaf 2005 parels af. De duidelijke gospel- en bluesinvloeden in zijn muziek komen volgens hemzelf van groten der aarde als Stevie Wonder, Neil Young, John Prine, Bill Withers en James Taylor, maar hij mag zichzelf ook al enige tijd als muzikale held bestempelen. Met het splinternieuwe ‘My New Moon’, zijn zevende album komt de singer-songwriter terug naar Paradiso voor twee shows.

Op 14 en 15 mei staat Amos Lee in de grote zaal van Paradiso. Hier koop je tickets voor het concert van Amos Lee van dinsdag 14 mei en hier kan je terecht als je liever op woensdag 15 mei gaat kijken bij Amos Lee in Paradiso. Een kaartje kost je 29,51 exclusief lidmaatschap. De kaartverkoop begint vrijdag 21 september om 9:00 uur (!) Wil je een email ontvangen wanneer de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jess Glynne

JESS GLYNNE MET HAAR NIEUWE ALBUM NAAR NEDERLAND EN...Singer-songwriter Jess Glynne komt op vrijdag 15 maart naar...

Bryan Ferry

BRYAN FERRY KOMT LANGS IN NEDERLAND EN BRUSSEL De Britse singer-songwriter Bryan Ferry komt weer terug naar Nederland. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.