Bryan Ferry komt langs in Nederland en Brussel

Bryan Ferry
Bryan Ferry komt langs in Nederland en Brussel
Door MichaelaHendriksen op 17 september 2018 - 10:56 De Britse singer-songwriter Bryan Ferry komt weer terug naar Nederland. Op 22 mei treedt hij op in het Muziekgebouw Eindhoven en op 24 mei in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Daarnaast is hij op 15 juni ook te zien in Bozar te Brussel. Tijdens de shows speelt hij de grootste hits uit zijn carrière als soloartiest en als leadzanger van Roxy Music.

Bryan Ferry bracht in totaal vijftien soloplaten uit, waarvan ‘Boys and Girls’ (1985), met daarop het nummer ‘Slave To Love’, deze haalde de nummer 1 positie in de Britse charts. Andere hits die Ferry door de jaren opnam zijn ‘Kiss and Tell’ en ‘Don’t Stop The Dance’.

Vanaf vrijdag 21 september om 10.00 zijn de tickets voor Bryan Ferry in de verkoop.
Tickets voor Bryan Ferry op 22 mei in Muziekgebouw Eindhoven kosten €59,-. Via deze link koop je tickets voor Bryan Ferry in Muziekgebouw Eindhoven. Tickets voor Bryan Ferry op 24 mei in Koninklijk theater Carré te Amsterdam zijn verkrijgbaar vanaf €64.90. Via deze link koop je tickets voor Bryan Ferry in Koninklijk Theater Carré.

De ticketprijs voor Bryan Ferry op 15 juni in Bozar te Brussel is nog niet bekend. Via deze link koop je tickets voor Bryan Ferry in Bozar Brussel.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop start? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in voor Muziekgebouw Eindhoven, Koninklijk Theater Carré of Bozar.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amos lee

AMOS LEE VOOR TWEE EXCLUSIEVE CONCERTEN NAAR PARADISO Amos Lee is geen onbekende in Paradiso, maar zijn laatste bezoek stamt...

White Lies 1

VIER CONCERTEN VOOR WHITE LIES IN DE BENELUX De muziek van het Engelse trio White Lies wordt vaak vergeleken met die van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.