Voormalig Scorpions gitarist Uli Jon Roth naar Q-Factory

Uli Jon Roth
Voormalig Scorpions gitarist Uli Jon Roth naar Q-Factory
Door Maximeisis op 03 juli 2018 - 17:22 Op zondag 19 augustus komt voormalig Scorpians gitarist Uli Jon Roth naar de Q-Factory in Amsterdam voor een set vol Scorpion klassiekers.

Uli Jon Roth kennen we natuurlijk als de iconische gitarist van The Scorpions. Hij schreef mee aan de eerste vijf albums van de band, waaronder de platen Virgin Killer en Tokyo Tapes. Roth was zijn tijd ver vooruit door neo-klassieke elementen te gebruiken in de hardrock.

Roth wilde zich eind jaren 70 niet conformeren aan het succes en de opkomende pop-sound van The Scorpions en verliet daarom de band om solo verder te gaan. Eerst onder de bandnaam Electric Sun maar vanaf de vroege jaren 90 onder zijn eigen naam.

Op zondag 19 augustus duikt Uli weer terug naar de roots van zijn carrière voor een avond vol klassiekers van The Scorpions.

De kaartverkoop voor dit concert is direct gestart. Tickets voor Uli Jon Roth op zondag 19 augustus in de Q-Factory, Amsterdam kosten € euro en zijn verkrijgbaar via de link.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ellen Ten Damme1

ELLEN TEN DAMME VOOR EEN EXTRA OPTREDEN NAAR CARRÉDe vraag naar kaarten voor het concert op 16 november was erg groot en...

Eminem1

850 EXTRA KAARTEN VOOR UITVERKOCHT CONCERT EMINEM Het ging razendsnel met de kaartverkoop van de show van Eminem . Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.