The Hollies naar AFAS Live

the hollies
The Hollies naar AFAS Live
Door Maximeisis op 02 juli 2018 - 16:37 De legendarische Briste band The Hollies komt op 14 maart 2019 naar de AFAS Live in Amsterdam. Alle successen van de band zullen deze avond voorbij komen, waaronder Carrie Anne, Bus Stop, He Ain't Heavy en Stop Stop Stop.

The Hollies behoort tot de meest succesvolle en geliefde bands uit de British Invasion van de jaren 60'. De band staat bekend als een innovatief. Tijdens de opnames op Abbey Road werd veel gebruikt gemaakt van toentertijd ongewone instrumenten als banjo, celeste, glockenspiel en zelfs doedelzakken. In het voorjaar van 2018 maakte de groep voor het eerst sinds jaren een korte tournee door Nederland en op 14 maart 2019 krijgt dit een vervolg in Afas Live.

De kaartverkoop voor het concert is al begonnen. Tickets voor The Hollies op 14 maart 2019 in AFAS Live, Amsterdam zijn verkrijgbaar vanaf €44,50 en je vind ze via de link.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefhardwell

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR HARDWELL EN METROPOLE...De 12.000 tickets die werden aangeboden voor Hardwell & Metropole...

Hovenhand

WOVENHAND VOOR ENIGE NEDERLANDSE CONCERT NAAR HEDON Op 17 juli staat Wovenhand op het podium in Hedon te Zwolle. Het gaat om...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.