Rufus Wainwright met 'All These Poses Anniversary Tour' ook langs Nederland en België

Rufus Wainwright
Rufus Wainwright met 'All These Poses Anniversary Tour' ook langs Nederland en België
Door Maximeisis op 22 juni 2018 - 10:32 Zanger, songwriter en componist Rufus Wainwright komt met zijn 'All These Poses Tour' ook naar Nederland en België. Het gaat om een show op 1 april 2019 in Koninklijk Circus in Brussel, op 14 april in De Oosterpoort te Groningen en op 15 april in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Met deze tour viert Wainwright de 20-jarige verjaardag van zijn gelijknamige debuutalbum, waarmee hij uiteindelijk doorbrak als artiest. Rufus zal samen met zijn band nummers spelen van zijn eerste twee albums, Rufus Wainwright (1998) en Poses (2001).

Rufus Wainwright staat bekend als één van de belangrijkste songwriters van deze tijd. Hij bracht acht studio-albums en drie live-albums uit en werkte samen met artiesten als Elton John, David Byrne, Joni Mitchell en Burt Bacharach. In 2006 werd zijn album Rufus Does Judy genomineerd voor een Grammy.

Tickets voor de concerten van Rufus Wainwright gaan op woensdag 27 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Hieronder kan je tickets, data en prijzen voor de 'All These Poses Anniversary Tour' vinden.

01-04-2019 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets) € 62,00
14-04-2019 - De Oosterpoort, Groningen (tickets) € 62,00
15-04-2019 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets) € 69,30
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTown of saints

TOWN OF SAINTS OP CLUBTOUR LANGS O.A....De Nederlands/Finse indiefolk band Town Of Saints gaat op clubtour. De...

Tom Odell

TOM ODELL MET JUBILEE ROAD TOUR LANGS LA MADELEINE... Tom Odell komt dit najaar met zijn Jubilee Road Tour op 29 oktober naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.