Tom Odell met Jubilee Road Tour langs La Madeleine en AFAS Live

review: Tom Odell - 2/12 - 013 Tom Odell
Tom Odell met Jubilee Road Tour langs La Madeleine en AFAS Live
Door Nicolawifi op 22 juni 2018 - 10:29 Tom Odell komt dit najaar met zijn Jubilee Road Tour op 29 oktober naar La Madeleine in Brussel en 8 november staat hij ook op het podium in AFAS Live te Amsterdam.

Tom Odell is een Britse singer-songwriter uit Chichester. Hij werd ontdekt door Lily Allen nadat ze een energieke perfomance had gezien van de zanger die haar deed denken aan David Bowie. Eerder deze maand kwam Tom Odell met een nieuwe catchy single genaamd 'If You Wanna Love Somebody'.

Tickets
De kaartverkoop start op 6 juni 2018 om 09:00 uur 's ochtends. De tickets voor Tom Odell show in AFAS Live kan je hier kopen. De prijs is € 37,40. Voor het concert in Brussel koop je de tickets hier.

Wil je de start van de kaartverkoop voor het concert in AFAS Live niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rufus Wainwright news

RUFUS WAINWRIGHT MET 'ALL THESE POSES ANNIVERSARY...Zanger, songwriter en componist Rufus Wainwright komt met zijn 'All These...

The Adolescents

THE ADOLESCENTS VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND:... The Adolescents komen voor twee shows naar Nederland. Op 21 juli 2018 naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.