Hooverphonic naar TivoliVredenburg, 013, Paard en Lotto Arena

review: Hooverphonic - 25/11 - 013
Hooverphonic naar TivoliVredenburg, 013, Paard en Lotto Arena
Door Maximeisis op 12 juni 2018 - 10:22 De Belgische band Hooverphonic komt naar Nederland. Het gaat om vrijdag 7 december in 013 in Tilburg, op 13 december in Paard, Den Haag en op 15 december in TivoliVredenburg te Utrecht. Op 28 december staat Hooverphonic in de Lotto Arena in Antwerpen.

Midden jaren negentig brak de band door met hun debuutalbum A New Stereophonic Sound Spectacular. De filmische pop-noir muziek die de band maakt is wereldwijd populair, zo is hun muziek te horen in tv-series Baywatch, Sex and the City en Entourage.

De voorverkoop start op vrijdag 15 juni om 10:00 uur. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder voor Hooverphonic in 013 in en stel hier een ticketreminder voor Hooverphonic in TivoliVredenburg in. Hier stel je een ticketreminder in voor Hooverphonic in Paard. Zo krijg je bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Hooverphonic op 7 december in 013, Tilburg kosten €21,60 en zijn verkrijgbaar via de link.
Koop hier tickets voor Hooverphonic op 13 december in Paard, Den Haag.
Een ticket voor Hooverphonic op 15 december in TivoliVredenburg, Utrecht kost €23,25 euro en zijn verkrijgbaar via de link.

De kaartverkoop voor Hooverphonic in de Lotto Arena is al begonnen en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €39,- euro. Tickets voor Hooverphonic in de Lotto Arena, Antwerpen zijn verkrijgbaar via de link.
Why Don't We

WHY DON'T WE IN HET NAJAAR NAAR TIVOLIVREDENBURG EN 013De Amerikaanse band Why Don't We komt 15 oktober 2018 op het podium te...

Nicki Minaj & Future1

NICKI MINAJ EN FUTURE NAAR PALEIS 12 EN ZIGGO DOME De Amerikaanse rapper/zangeres Nicki Minaj komt samen met de Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.