Chvrches naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

review: CHVRCHES - 13/11 - Melkweg Chvrches
Chvrches naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door RobZ op 25 mei 2018 - 12:02 Met een nieuw album onder de arm zijn de Schotten van Chvrches helemaal klaar om hun nieuwe muziek live voor te stellen. Vandaag komt hun nieuwe album 'Love is Dead' uit. Eerst doen ze dit op de festivalweides om in november terug te keren naar het clubcircuit. Op 3 november staat Chvrches in TivoliVredenburg in Utrecht. Twee dagen later, 5 november dus, is Ancienne Belgique in Brussel aan de berut.

Met superhit “Recover” en hun debuutalbum ‘The Bones of What You Believe’, wordt Chvrches sinds 2013 als dé referentie gezien van de internationale elektropopscene. Overal ter wereld valt men in zwijm voor de zoete stem van Lauren Mayberry, gedragen door de zweverige bewerkingen en arrangementen van Iain Cook en Martin Doherty.

Tickets voor de shows van Chvrches gaan op vrijdag 1 juni in de voorverkoop. Een kaartje kost je ongeveer 28 euro. Via deze link koop je tickets voor het concert van CHVRCHES in TivoliVredenburg. We kunnen je ook mailen als je aan de voorkveroop herinnerd wilt worden.

Marduk 1

013 EN P60 CANCELEN OPTREDEN INFERNAL WAR VANWEGE...De Poolse heavy metal band Infernal War is morgen en overmorgen niet te zien...

Good Charlotte

GOOD CHARLOTTE MET SPECIAL GUESTS RICHTING ANCIENNE... De afgelopen jaren was Good Charlotte twee keer in TivoliVredenburg te zien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.