Ticket details concert Slayer in IJsselhallen bekend gemaakt

slayer382
Ticket details concert Slayer in IJsselhallen bekend gemaakt
Door Cartman91 op 11 mei 2018 - 10:07 Eerder deze week werd bekend dat Slayer met de afscheidstour Nederland niet zal overslaan, de band speelt dan op 15 november een show in de IJsselhallen te Zwolle. In het voorprogramma spelen dan Lamb of God, Anthrax en Obituary.

Nu is ook meer informatie over de ticketverkoop bekend gemaakt. Zo kost een kaartje in de voorverkoop 69 euro (inclusief servicekosten), aan de kassa koop je een kaartje voor 75 euro. De aanvang van de show is opvallend vroeg, om 18:15 uur.

Tickets zijn vanaf 16 mei om 9:00 uur te verkrijgen. Om er zeker van te zijn dat je de voorverkoop niet misloopt, kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Door middel van een herinnering via de mail weet je zeker dat je de voorverkoop niet kan vergeten!






Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



harlem gospel choir

HARLEM GOSPEL CHOIR VOOR EEN ZESTAL SHOWS NAAR...Het wereldberoemde Harlem Gospel Choir komt aan eind van het jaar naar...

marc Broussard

MARC BROUSSARD VOOR EEN DRIETAL SHOWS NAAR NEDERLAND Marc Broussard komt dit najaar terug naar Nederland om zijn nieuwe album...

REACTIES

Avatar gertjanmansie
za 12 mei 2018 15:40

gertjanmansie Veel Knaken voor een concert in zo`n galmbak.
Maar ja, tis de laatste keer.....

 0
Avatar Lennart-Slayer
zo 13 mei 2018 17:29

Lennart-Slayer gertjanmansie schreef:
Veel Knaken voor een concert in zo`n galmbak.
Maar ja, tis de laatste keer.....


Dat is ook mijn gedachten. Slayer heeft de laatste jaren altijd al rond de 50 euro gezeten, gelukkig maken Lamb of God en Anthrax het bedrag minder pijnlijk. Hoe dan ook, ik ben erbij en heb er zin in!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.