Slayer naar de IJsselhallen in Zwolle voor laatste Nederlandse show ooit

slayer382
Slayer naar de IJsselhallen in Zwolle voor laatste Nederlandse show ooit
Door Maximeisis op 09 mei 2018 - 16:44 Nederlandse fans van thrash-metal krijgen nog een laatste kans om Slayer live aan het werk te zien. De thrashmetal-iconen kondigen vrijdag 11 mei hun afscheidstournee aan. Maar omdat er in Duitsland al posters hingen van de aankomende tournee, weten we dat Slayer samen met Lamb of God, Anthrax en Obituary op 15 november in de IJsselhallen in Zwolle zullen staan.

Informatie over de ticketprijzen is nog niet bekend. Maar dit zal vrijdagochtend veranderen. Wel is duidelijk dat de kaartverkoop via Ticketmaster zal verlopen. Wil je een mailtje ontvangen als de kaarten voor dit concert van Slayer in de voorverkoop gaan? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Slayer zijn met recht de kings of the speedmetal. Slayer is meester in het maken van snelle en keiharde riffs. Ze begonnen in 1982, bijna 40 jaar geleden dus. Zij veroveren de harten van metalfans over de hele wereld met hun meesterwerken: Reign in Blood, Hell Awaits, Seasons in the Abyss, South of heaven, Angel of death en meer.

Franz Ferdinand

PATRONAAT STRIKT FRANZ FERDINAND VOOR CONCERT IN...Poppodium Patronaat maakt vandaag bekend dat ze Franz Ferdinand hebben...

Skillet

SKILLET EXCLUSIEF NAAR TIVOLIVREDENBURG De Amerikaanse metalband Skillet staat in de VS al jaren aan de top van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.