Winnen: 2x2 kaarten voor Claw Boys Claw in Hedon

review: Come As You Are 2017 Claw Boys Claw
Winnen: 2x2 kaarten voor Claw Boys Claw in Hedon
Door sjoertb op 15 februari 2018 - 16:11 De Amsterdamse band Claw Boys Claw rondom boegbeeld Peter te Bos is nog altijd zeer actief en trekt in maart en april weer langs de poppodia. Ook is er een nieuw album op komst getiteld ‘It’s not me, the horse is not me, part one’ met het nummer ‘Polly Maggoo' als eerste single.

Op 31 maart geeft Claw Boys Claw een concert in Hedon. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Claw Boys Claw'.

Deze winactie loopt tot en met 21 februari.

Di-rect

DI-RECT KOMT NA FESTIVALSEIZOEN TERUG MET NIEUWE...Na het festivalseizoen vervolgt Di-Rect de ' Rolling With The Punches '...

John Hiatt

JOHN HIATT & THE GONERS NAAR AMSTERDAM EN GRONINGEN In 1989 brak John Hiatt door in Nederland met zijn hitsingle ‘Have a...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.