John Hiatt & The Goners naar Amsterdam en Groningen

John Hiatt
John Hiatt & The Goners naar Amsterdam en Groningen
Door evaruiten op 15 februari 2018 - 13:31 In 1989 brak John Hiatt door in Nederland met zijn hitsingle ‘Have a little faith in me’, nu kan je hem ook wel kennen als één van de grootste blues- en americana singer-songwriters ter wereld.

Na het album 'Slow Turning' begon Hiatt ondr de naam 'The Goners', wat een nieuwe groep is die wordt aangevoerd door gitarist Sonny Landreth. Tijdens een tour vol met rocknummers en ballads komen John Hiatt & The Goners voor twee concerten naar Nederland.

Op donderdag 12 juli staan de mannen in Paradiso te Amsterdam. Een dag later, op 13 juli, staan ze in De Oosterpoort te Groningen.

Tickets voor het concert in Amsterdam kosten 49,- euro (incl. servicekosten) en zijn direct verkrijgbaar via deze link. Voor de show in Groningen betaal je 47,50 euro (incl. servicekosten), ook voor deze show zijn de tickets meteen in de verkoop. Via deze link kan je een ticket kopen.

Eerder vandaag werd John Hiatt & The Goners ook bevestigd voor de aankomende editie van Bospop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Claw Boys Claw

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR CLAW BOYS CLAW IN HEDONDe Amsterdamse band Claw Boys Claw rondom boegbeeld Peter te Bos is nog...

Racoon

RACOON MET NIEUW ALBUM EN NIEUWE BASSIST OP TOUR De Zeeuwse band Racoon komt in april langs de Nederlandse podia. Er is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.