Korn-frontman Jonathan Davis naar Melkweg

Jonathan Davis news_groot
Korn-frontman Jonathan Davis naar Melkweg
Door Cartman91 op 29 januari 2018 - 11:36 De leadzanger van nu-metalband Korn, Jonathan Davis komt al naar de Europese festivals als Rock am Ring, Hellfest (Frankrijk), Graspop en Nova Rock (Oostenrijk).

Nu is bekend geworden dat Jonathan ook naar Nederland komt. (Vooralsog) niet naar een festival, maar voor een optreden in de Melkweg te Amsterdam. Dit concert zal plaatsvinden op 20 juni.

Jonathan Davis werd in de jaren '90 met Korn wereldwijd bekend met (toentertijd) vernieuwende nu-metal muziek. De grootste Korn hit is 'Freak On A Leash' van het album Follow The Leader uit 1998. Later ging Jonathan ook nog solo als DJ onder de naam J-Devil. Het meest recente Korn album komt alweer uit 2016, met o.a. de nummers Rotting in Vain, Insane en A Different World (met Slipknot frontman Corey Taylor).

Tickets gaan vanaf 2 februari om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 28,40 euro (inclusief servicekosten). Als je de start van de kaartverkoop niet wil missen meld je je aan voor onze ticketreminder. Je ontvangt van ons dan een herinnering in je mailbox.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS NAAR 013 EN MELKWEGDe Britse folkpunker Frank Turner komt dit jaar weer naar Nederland! Op...

Jason Derulo

CONCERTEN JASON DERULO IN DE LOTTO ARENA EN AFAS... Het was al even bekend dat Jason Derulo in maart naar de lage landen zou...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.