Concerten Jason Derulo in de Lotto Arena en AFAS Live uitgesteld vanwege nieuw album

review: Jason Derulo - 09/02 - HMH Jason Derulo
Concerten Jason Derulo in de Lotto Arena en AFAS Live uitgesteld vanwege nieuw album
Door Cartman91 op 29 januari 2018 - 10:43 Het was al even bekend dat Jason Derulo in maart naar de lage landen zou komen tijdens zijn '777 World tour'. Dit feestje moet voor de fans helaas nog even uitgesteld worden.

Reden hiervoor is dat Jason de puntjes op de i wil zetten om zijn nieuwe plaat af te maken (deze komt tegen het einde van de zomer uit). Dit gaat dus ten koste van de concerten op 2 maart in de Lotto Arena en 13 maart in AFAS Live.

De nieuwe data zijn 4 oktober in AFAS Live en 5 oktober in de Lotto Arena. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen dan kan je je ticket retourneren. In België kan dit tot 26 februari, in Nederland heb je daar iets langer de tijd voor. Daar kan het tot 1 maart.

Daarnaast kan je ook gewoon een kaartje kopen als je nog niet in het bezit van een kaartje bent. Een reguliere ticket kost in Nederland tussen de 39,60 en 59,40 euro (inclusief servicekosten). Voor het concert in de Lotto Arena betaal je 44 euro voor een regulier kaartje.

Melkweg nieuwe logo

KORN-FRONTMAN JONATHAN DAVIS NAAR MELKWEGDe leadzanger van nu-metalband Korn, Jonathan Davis komt al naar de...

jeremy loops

JEREMY LOOPS NAAR PARADISO EN LA MADELEINE De Zuid Afrikaanse singer-songwriter Jeremy Loops heeft zojuist twee nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.