Paradiso ontvangt aankomende zomer Billy Ocean | Nieuws op Podiuminfo

Paradiso ontvangt aankomende zomer Billy Ocean

billy ocean
Paradiso ontvangt aankomende zomer Billy Ocean
Door JoycevanDoorn op 12 december 2017 - 10:59 Soullegende Billy Ocean komt terug naar Nederland. In de jaren ‘70 en ‘80 scoorde hij hits als ‘When the going gets tough, the tough get going’ en ‘Get outta my dreams, get into my car’. De zanger is nog steeds actief en toert met grote regelmaat, Nederland word tijdens deze tours natuurlijk niet overgeslagen.

Dit jaar kon je hem nog zien tijdens een van zijn shows in de Oosterpoort, TivoliVredenburg en 013. Vandaag maakt Billy Ocean bekend in 2018 een optreden te geven in Nederland. Op donderdag 26 juli staat hij op het podium van Paradiso te Amsterdam.

Tickets voor deze show kosten 39,- euro (excl. servicekosten) en gaan op donderdag 14 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Je koopt Billy Ocean tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anneke van Giersbergen VUUR

ANNEKE VAN GIERSBERGEN'S VUUR NAAR VIJF PODIAMet The Gathering werd zangeres Anneke van Giersbergen beroemd maar sinds...

Ziggo Dome

VIERDE CONCERT IN ZIGGO DOME VOOR ROGER WATERS De Britse rockmusicus en songwriter Roger Waters kwam al voor drie shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.