Rapper Ski Mask The Slump God naar Melkweg en Trix

Ski Mask
Rapper Ski Mask The Slump God naar Melkweg en Trix
Door GraciaVisscher op 04 december 2017 - 11:03 De Amerikaanse rapper Ski Mask The Slump God, of kortweg Ski Mask, komt in maar naar Nederland en Belgie. Op 23 maart staat hij in de Melkweg en daarna, op 25 maart, reist hij verder naar Antwerpen voor een show in Trix.

Ski Mask staat bekend om zijn extreem energieke liveshows, inclusief halsbrekende stagedives en massale moshpits. Afgelopen vrijdag stond de rapper nog in Bitterzoet in Amsterdam. Ook werd hij toegevoegd aan het programma van WOO HAH! festival volgend jaar.

Begin 2015 begon Ski Mask zijn muziek uit te brengen op SoundCloud met verschillende mixtapes. Tracks als 'I Like Bricks' en 'Kate Moss' trokken al snel miljoenen plays. Dit jaar vierde de rapper zijn verjaardag met het nummer 'BabyWipe'.

Kaarten voor de shows zijn vanaf woensdag 6 december om 10 uur te koop. Voor een ticket betaal je ongeveer 25,-.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SleepingWithSirens

TIVOLIVREDENBURG VOOR SLEEPING WITH SIRENSDe Amerikaanse rockband Sleeping With Sirens stond vorige maand nog in AFAS...

walk off the earth

WALK OFF THE EARTH NAAR AFAS LIVE EN ANCIENNE BELGIQUE De Canadese indiepopband Walk Off The Earth maakt tijdens hun wereldtournee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.