Winnen: 2x2 kaarten voor Max Meser in Altstadt

Max Meser 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Max Meser in Altstadt
Door ThomasS op 07 november 2017 - 15:09 Max Meser is de artiestennaam van Max Meser Juliana. Hij is geboren en opgegroeid in de Spaanse stad Sabadell, aan de Costa Brava. De singer-songwriter vertrok in 2012 naar Amsterdam om zijn muzikale geluk te beproeven.

Op 9 december is Max Meser te zien in Altstadt in Eindhoven. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Max Meser'.

Deze winactie loopt tot en met 15 november.
navaronemusic

WINNEN: 1X2 KAARTEN VOOR NAVARONE IN HET PAARD (+...De 70’s rock van Navarone komt binnenkort naar Den Haag! Sinds ze in 2012...

SYML 1

SYML IS DE EERSTE NAAM VAN 7 LAYERS SESSIONS IN O.A.... Op 17, 18, 19, 20 en 21 december vinden door Dotan georganiseerde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.