concert: Max Meser in Altstadt

ZA.
09 DEC
MAX MESER 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2017
HOOFDPROGRAMMA Max Meser
VOORPROGRAMMA PEER
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Max Meser in Altstadt
DEZE Max Meser TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 dec
Altstadt, Eindhoven
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Goed ouderwets óf ouderwets goed? Het is feitelijk allebei van toepassing op 'Pictures', het tweede album van Max Meser. Goed ouderwets wijst naar Mesers inspiratie, die overduidelijk bij de sixties pop ligt. Ouderwets goed doelt op de hoge kwaliteit van deze plaat. Alles is beter in vergelijking met zijn debuut 'Change' uit 2016: de liedjes, de band, de sound, de productie. Dat laatste onderdeel lag in handen van Andy Crofts van de Britse band The Moons, tevens bassist in de band van Paul Weller.

Een eerste beluistering van 'Pictures' (uit in september 2017) werpt direct de vraag op, of sommige liedjes wellicht op de piano zijn geschreven. Dat geldt inderdaad voor drie tracks: Love, She en Broomstick Man. Het instrument was als een nieuwe liefde voor Meser. Dat, en veel meer, gaan we zeker terughoren 09 december. Dat wordt genieten dus!

FOTO'S VAN Max Meser, PEER

Foto Max Meser te Koningspop 2016 Foto Max Meser te The Strypes - 25/01 - Paradiso Noord Foto Max Meser te Westerpop 2016 Foto Max Meser te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Max Meser te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Max Meser te Westerpop 2016
 
Bekijk alle 25 foto's van Max Meser
Bekijk alle 2 foto's van PEER

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN