Winnen: 2x2 kaarten voor Pain in Metropool

Pain
Winnen: 2x2 kaarten voor Pain in Metropool
Door sjoertb op 31 oktober 2017 - 17:19 Alleskunner Peter Tägtgren is een invloedrijk producer. In zijn studio nemen bands Dimmu Borgir, Sabaton en Children Of Bodom graag hun nieuwe nummers op. Daarnaast is de Zweedse artiest nog frontman van metalgezelschap Hypocrisy, speelt hij vaak met Rammstein-zanger Till Lindemann en heeft hij ook nog een eigen band: Pain! Met Pain zoekt hij de grenzen op van industrial metal en is hij binnenkort weer in Nederland.

Op 10 november is Pain te zien in Metropool in Hengelo. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Pain'.

Deze winactie loopt tot en met 6 november.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefcarre

EXTRA SHOW IN CARRÉ VOOR GREGORY PORTERHet was al bekend dat de Amerikaanse jazz- en soulzanger Gregory Porter in...

Vandenberg's Moonkings

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR VANDENBERG'S MOONKINGS IN... Gitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met zijn band Vandenberg ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.