Winnen: 2x2 kaarten voor Vandenberg's Moonkings in Atak

VandenBerg's Moonkings
Winnen: 2x2 kaarten voor Vandenberg's Moonkings in Atak
Door sjoertb op 31 oktober 2017 - 16:50 Gitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met zijn band Vandenberg. Vooral de internationale hit 'Burning Heart' zette de band op de kaart. Als zeer getalenteerd gitarist viel Adje op en daardoor werd hij gevraagd om bij de hardrock supergroep Whitesnake te spelen.

In 2014 gaf zijn vernieuwde band Vandenberg's Moonkings een overweldigend optreden in Atak. Op 11 november komt de formatie terug naar de popzaal in Enschede. Deze keer met een nieuw album op zak! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp ' Vandenberg's Moonkings'.

Deze winactie loopt tot en met 6 november.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmetropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PAIN IN METROPOOLAlleskunner Peter Tägtgren is een invloedrijk producer. In zijn studio...

King Gizzard

EXTRA SHOW IN PARADISO VOOR KING GIZZARD & THE... Vorige week werd bekend dat de Australische band King Gizzard & the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.