Reviews: Amy Winehouse, Editors, TMF Awards

Door Soeperman87 op 02 november 2007 - 16:15 Behalve op een hoop concerten waren we ook weer aanwezig op een paar festivals. Reden om je (bijna) wekelijks een overzicht van interessante foto's en verslagen van concerten en festivals te bieden. Deze vind je dan ook hieronder in het overzicht.

Concerten:

Editors - 29/10 - 013
Editors zijn in een razend tempo uitgegroeid tot een act van formaat. Podiuminfo had de kans ze nog in de 013 te aanschouwen.
[Verslag en foto's]

Amy Winehouse - 22/10 - Heineken Music Hall
Het 'komt ze nu wel, komt ze nu niet' spelletje hebben ook wij nu wel gehad. Amy Winehouse trad gewoon op in de Heineken Music Hall, en wij waren daarbij!
[Verslag en foto's]

Epica - 19/10 - Effenaar
Epica weet nog steeds alsmaar te groeien op zowel muzikaal als fisiek gebied. Wij konden het niet laten deze act weer vast te leggen op de gevoelige plaat.
[Foto's]

Natuurlijk waren wij bij nog veel meer concerten aanwezig. Voor verslagen en foto's van oa. Kid Down en Inhume + Ripsaw hoef je alleen maar even hier te klikken.

Festivals

Dead & Alive Festival 2007
Op het Dead & Alive Festival konden liefhebbers van gitaargeweld weer even lekker uitwaaien, of headbangen? Om de sfeer (weer even) te kunnen proeven was Festivalinfo aanwezig voor foto's. [Foto's]

TMF Awards 2007
Om de TMF Awards kon niemand heen. Mocht je het gemist hebben op televisie, of kon je onverhoopt niet (of wel natuurlijk) aan kaartjes komen: Festivalinfo heeft de foto's!
[Foto's]

Iceland Airwaves Festival 2007
Festivalinfo was zo gek om helemaal naar IJsland af te reizen voor een uitgebreid festivalverslag. Daar waren we te gast op het Iceland Airwaves Festival.
[Verslag en foto's]

Ook op het Vengeance Fest en Metal Female Voices Fest was Festivalinfo aanwezig. Om deze reviews nog eens terug te lezen klik je hier.



Podiuminfo Logo nieuw

FOTO'S EN VIDEO'S UITGELICHT DEEL 2Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om...

Alamo Race Track5

ALAMO RACE TRACK DOET HET MET NACHTSCHRIJVERS Wat hebben rockers en schrijvers met elkaar gemeen? Het antwoord op deze...

REACTIES

Avatar wishmaster
za 03 nov 2007 08:10

wishmaster Erg goed verslag van Iceland Airwaves Festival, lijkt me een erg tof festival!

 0
Avatar Marz667
za 03 nov 2007 09:55

Marz667 wishmaster schreef:
Erg goed verslag van Iceland Airwaves Festival, lijkt me een erg tof festival!

Dankjewel :) Is ook zeker een aanrader, maar wel een grote uitgave voor een festival..

 0
Avatar COZ
za 03 nov 2007 10:00

COZ Damn, TMF Awards foto's door TMF persfotograaf? Wat een slechte foto's voor iemand die er blijkbaar dik voor betaald krijgt.

 0
Avatar Geluksknikker
za 03 nov 2007 11:39

Geluksknikker Editors was inderdaad weer erg goed. Wat een wereldband! en wat een loepzuiver geluid! kaarten voor HMH zijn inmiddels weer besteld.

Maar wat een waardeloos verslag van Amy Winehouse! Krijg je als podiuminfo eindelijk weer eens wat interessante concerten, maak je je er van af met een dergelijk verslag. Zonde!

 0
Avatar ErikLuyten
za 03 nov 2007 12:35

punkr COZ schreef:
Damn, TMF Awards foto's door TMF persfotograaf? Wat een slechte foto's voor iemand die er blijkbaar dik voor betaald krijgt.
haha ik keek er ook al van op. Volgens mij mochten fotografen sowieso niet voor het podium en er was ook geen red carpet. erg trieste bedoeling daar dus :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.