Winnen: 2x2 kaarten voor Future Urban Legends (Ronnie Flex e.v.a.) in Ziggo Dome

review: Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Ronnie Flex
Winnen: 2x2 kaarten voor Future Urban Legends (Ronnie Flex e.v.a.) in Ziggo Dome
Door ThomasS op 10 oktober 2017 - 15:52 Op 21 oktober is het dansen geblazen tijdens het dance event Future Urban Legends in de Ziggo Dome. Future Urban Legends organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) op deze dag een groot urban evenement in de Ziggo Dome. Voorlopige Line-up: Ronnie Flex, Boef, SFB, SBMG, Jayh en nog veel meer dj's en andere artiesten.

Wil je graag naar dit event? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor deze show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Future Urban Legends'.

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober.
Tim Knol

TIM KNOL KONDIGT ELF NIEUWE OPTREDENS AAN (O.A....De Nederlandse singer-songwriter Tim Knol kondigt net een elftal shows aan....

moss

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MOSS IN GEBOUW-T Slimme toegankelijke popliedjes met scherpe randjes. Die kunst beheerst Moss...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.