Kimbra reist halve wereld rond voor concerten in Botanique en Paradiso Noord

Kimbra news_groot
Kimbra reist halve wereld rond voor concerten in Botanique en Paradiso Noord
Door Cartman91 op 18 september 2017 - 11:25 De Nieuw-Zeelandse zangeres Kimbra doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar je kent haar wel als de zangeres uit de wereldhit 'Somebody That I Used To Know' van de Belgisch-Australische zanger Gotye. Daarnaast had Kimbra zelf een bescheiden hitje met 'Settle Down'.

Later dit jaar brengt de zangeres haar derde album ('Primal Heart') uit en nu is bekend gemaakt dat ze op 25 november in Botanique te Brussel en 27 november in Paradiso Noord staat.

Tickets gaan vanaf 22 september om 10:00 uur in de voorverkoop, een kaartje voor het concert in Paradiso Noord kost minimaal 18 euro (inclusief daglidmaatschap). Voor een een ticket voor het concert in Brussel ben je 17 euro kwijt in de voorverkoop.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TimAkkermannieuws

TIM AKKERMAN SPEELT BRUCE SPRINGSTEEN TRIBUTE IN...De echte Tim Akkerman fans weten het al, maar Bruce 'The Boss' Springsteen...

Melkweg nieuwe logo

6LACK NAAR AMSTERDAM EN ANTWERPEN MET EUROPESE TOUR Afgelopen maart stond de uit Atlanta afkomstige rapper 6Lack nog in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.