Winnen: 2x2 kaarten voor Cosmo's Foger-T (CCR Tribute) in Q-Factory

Cosmo's Foger-T
Winnen: 2x2 kaarten voor Cosmo's Foger-T (CCR Tribute) in Q-Factory
Door ThomasS op 12 september 2017 - 12:47 Zondag 8 oktober komt de Creedence Clearwater Revival tribute band COSMO'S FOGER-T voor een avond vol hits als 'Proud Mary', 'Bad Moon Rising' en 'Fortunate Son' naar Amsterdam. Cosmo's Foger-T bestaat o.a. uit leden van de Belgische band The Scabs, die op een unieke wijze Creedence Clearwater Revival tot leven brengt.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Cosmo's Foger-T'.

Deze winactie loopt tot en met 20 september.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



reverend

BITTERZOET ONTVANGT REVEREND AND THE MAKERS Reverend and The Makers staat op de plek waar rockmelodieën en dansritmes...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG ONTVANGT WASHED OUT IN DECEMBER Washed Out , de artiestennaam van Ernest Greene, maakt rustige synthpop en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.