Winnen: 3x2 kaarten Pete Philly & Perquisite

Door Magali op 23 oktober 2007 - 17:10 3 November spelen Pete Philly & Perquisite in de Schouwburg te Almere.

Pete Philly & Perquisite Is een Nederalndse Hiphop band met invloeden van jazz, broken beat & soul. Pete Philly & Perquisite werkten voor het eerst samen in 2002 voor het North West Metropolis project.
Eerder zijn Pete Philly & Perquisite nog te zien op 26 oktober in P60 te Amstelveen en 28 oktober in de Oosterpoort te Groningen.
Hier lees je alle informatie over het concert van Pete Philly & Perquisite.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Pete Philly & Perquisite zou willen (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Pete Philly & Perquisite pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren is in een flits gebeurd.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Pete Philly & Perquisite zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Pete Philly & Perquisite en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.Agua de Annique5

WINNEN: 3X2 KAARTEN AGUA DE ANNIQUE3 November speelt Agua de Annique in de Melkweg te Amsterdam. Agua de...

Kelly Clarkson4

IDOLS WINNARES KELLY CLARKSON IN HEINEKEN MUSIC HALL Winnares van de eerste idols editie in Amerika Kelly Clakson komt voor een...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
di 23 okt 2007 19:00

jos_theboss22 volgens mij kon je ook ergens anders kaarten winnen voor dit concert. maar ik ga al naar hun concert in de oosterpoort.

 0
Avatar pikhaak
do 25 okt 2007 11:04

pikhaak klopt als een bus jongen...met de OOR namelijk...
http://www.oor.nl/news_details.asp?id=4776

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.