Akoestische sets Jake Bugg in De Duif (Amsterdam) en Arenberg Schouwburg (Antwerpen)

Jake Bugg
Akoestische sets Jake Bugg in De Duif (Amsterdam) en Arenberg Schouwburg (Antwerpen)
Door Cartman91 op 04 augustus 2017 - 11:45 In 2012 werd hij op 18-jarige leeftijd in een klap bekend met het nummer 'Lightning Bolt', hierna volgde nog enkele succesvolle hits. Jake Bugg werd voor het gemak ook meteen de nieuwe Bob Dylan genoemd.

De inmiddels 23-jarige Jake treedt op 28 oktober op in de Arenberg Schouwberg te Antwerpen en op 31 oktober in De Duif te Amsterdam, waar hij akoestische solo-sets gaat spelen.

Tickets gaan vanaf 11 augustus in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 28,37 euro (inclusief servicekosten). Om de start van de voorverkoop niet te hoeven missen hebben wij een reminder service. Hierop hoef je je alleen even aan te melden middels deze link. Een ticket voor de Belgische show kost je 28,50 euro en is eveneens vanaf 11 augustus te verkrijgen.
Patronaat

EMO-RAPPER LIL PEEP EXCLUSIEF NAAR PATRONAATDe Amerikaanse rapper Lil Peep maakt raps over zijn gevoelens en zelfmoord,...

the boxer rebellion

THE BOXER REBELLION NAAR PARADISO NOORD EN HEDON De Britse band The Boxer Rebellion komt voor twee concerten naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.