Chris Rea bezoekt Amsterdam

Door Soeperman87 op 03 oktober 2007 - 13:56 Even was hij uit de spotlights verdwenen, maar nu valt er weer wereldwijd te genieten van Chris Rea. Op zaterdag 2 februari 2008 zal de Britse zanger/gitarist een eenmalige show in de Heineken Music Hall verzorgen.

Met meer dan 30 miljoen verkochte albums in het verleden, mag Chris zich rekenen tot een van de grootste artiesten die Groot-Brittannië ooit heeft voortbracht.

Hoewel Chris wegens gezondheidsredenen zijn artiestenbestaan (tijdelijk) vaarwel moest zeggen is hij blij weer op tour te kunnen: “I love being on tour. That’s the best job in the world, if only I had a different body,” aldus Chris Rea. “My state of health can deteriorate any moment, however, which is why I simply had to find a different way of working.”

Met zijn band The Fabulous Hofner Blue Notes zal hij al zijn oude hits als 'Josephine', 'On the Beach' en 'Driving Home For Christmas' ten gehore brengen, maar ook nieuw werk. Een nieuw album is zelfs al op komst en zal naar verwachting in december in de winkels liggen.

De kaartverkoop van dit concert start aanstaande zaterdag 6 oktober om 10:00.
Kaarten gaan voor 39.00 euro excl. servicekosten over de toonbank.recensieplaatje13

RECENSIES: FOO FIGHTERS, HIM, EES, TWO GALLANTS, ...Vrijwel elke dag plaatsen wij recensies van nieuwe cd's. En dat zijn dan niet...

melkweg_amsterdam_news.jpg22

HILARISCHE BEATALLICA NAAR DE MELKWEG Metallica teksten op nummers van The Beatles - of vice versa. Benieuwd hoe...

REACTIES

Avatar wishmaster
wo 03 okt 2007 16:45

wishmaster Hmm, intressant wel!

 0
Avatar skabuoy
wo 03 okt 2007 17:34

skabuoy Ik ben blij voor 'm dat het weer beter gaat met zijn gezondheid, maar 1,5 jaar terug deed-ie ook HMH aan tijdens zijn afscheidstournee. :-?

Was toen wel een aardig concert, trouwens.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.