Winnen: 2x2 kaarten voor Rob Klerkx & The Secret in Q-Factory

Rob Klerkx and The Secret
Winnen: 2x2 kaarten voor Rob Klerkx & The Secret in Q-Factory
Door ThomasS op 11 april 2017 - 16:28 Op zaterdag 13 mei staat Moke-drummer en songwriter Rob Klerkx met zijn band The Secret in de Q-Factory om zijn nieuwe album 'Fever Dream' te presenteren.
Met dit album doorbreekt de band alle grenzen van muzikale genres. De plaat staat vol met energieke rocknummers met een psychedelisch randje, geïnspireerd door zijn voorbeelden uit de jaren negentig.

Live probeert de band de juiste balans tussen experimentele muziek en toegankelijke muziek te zoeken en willen ze de energie van het album voortzetten. “Het gaat ons om een trip, een beleving. We werken op gevoel, hoe puurder hoe beter”. Wil je de groep live zien? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Rob Klerkx & The Secret in Q-Factory, Amsterdam op 13 mei!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Rob Klerkx & The Secret'.

Deze winactie loopt tot en met 17 april.
Ala.Ni1

SOUL ZANGERES ALA.NI VOOR VIERTAL CONCERTEN NAAR...De Franse soul zangeres Ala.ni komt voor maar liefst vier concerten naar...

a.j. croce

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT A.J. CROCE (ZOON VAN JIM... De singer-songwriter A.J. Croce (zoon van Jim Croce) komt op 23 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.