Joep Beving speelt 2 shows in De Duif

review: Joep Beving - 06/04 - Paradiso Joep Beving
Joep Beving speelt 2 shows in De Duif
Door GraciaVisscher op 10 april 2017 - 10:11 Pianist Joep Beving presenteerde afgelopen week nog zijn tweede album in de grote zaal van Paradiso. Deze week kondigt datzelfde podium 2 nieuwe shows aan in De Duif. Beide shows vinden plaats 25 november 2017.

Als muziekproducer was Beving al betrokken bij talloze (inter)nationale reclames, maar zijn echte doorbraak kwam nadat hij zijn debuutalbum getiteld ‘Solipsism’ in eigen beheer opnam en uitbracht. Deze werd sinds het uitkomen in 2015 al meer dan zestig miljoen keer beluisterd via online platforms.

Kaarten voor de shows op 25 november gaan woensdag 12 april om 10.00 uur in de verkoop. Een ticket koop je voor 25,- (incl. daglidmaatschap). Het eerste concert vindt plaats om 17.00 uur, de tweede om 21.00 uur.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDoornroosje

GRANDADDY NAAR PARADISO NOORD EN DOORNROOSJEDe indieband Grandaddy komt terug! Met een nieuw album staat de band op 4...

Melkweg nieuwe logo

WINNEN: 2X2 WILLIAM MCCARTHY (THE AUGUSTINES) IN DE... Als William McCarthy niet op tour is met The Augustines, werkt hij aan zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.