Winnen: 2x2 kaarten voor 90's NOW met T-Spoon

T-SpoonReloadednws
Winnen: 2x2 kaarten voor 90's NOW met T-Spoon
Door sjoertb op 24 januari 2017 - 13:24 Meer stereotypisch jaren negentig dan ‘Sex On The Beach' en 'No Time 2 Waste' van T-Spoon kan het bijna niet. Sinds tien jaar zijn Linda Estelle en Shamrock weer bij elkaar. Speciaal voor 90's NOW komen ze naar Q-Factory in Amsterdam.

Op 18 februari vindt het feest plaats van 23.00 uur tot in de kleine uurtjes. Wil je graag naar uit je dak gaan op de hits uit vervlogen tijden met T-Spoon? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor 90's NOW!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van de show. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp '90's NOW'.

De actie loopt tot en met 30 januari.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHanded

HANDED EN AMONGSTER NAAR DE NEDERLANDSE POPPODIAHet zijn spannende tijden voor de Nederlandse band Handed . Er is een album...

Neil Diamond2

NEIL DIAMOND VIERT VIJFTIGJARIG JUBILEUM MET... De legendarische Amerikaanse zanger Neil Diamond viert dit jaar dat hij al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.