Pinkpop de theaters in met Rowwen Hèze

Rowwen Heze
Pinkpop de theaters in met Rowwen Hèze
Door GraciaVisscher op 03 oktober 2016 - 16:23 De Limburgse band Rowwen Hèze zal vanaf april 2017 door heel Nederland te vinden zijn als live band in de theatervoorstelling 'Pinkpop' van Toneelgroep Maastricht.

'Pinkpop' is een voorstelling over een liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het festival. Met live muziek en beeldmateriaal uit het Pinkpop-archief zou de voorstelling ook een ode zijn aan het festival.

Rowwen Hèze schreef voor de voorstelling nieuwe muziek waarvan ook een plaat uitkomt in het voorjaar. Het festival betekende in 1992 de landelijke doorbraak voor de band.

'Pinkpop' is vanaf april 2017 door heel Nederland te zien, waaronder Venlo, Enschede, Amsterdam, Zwolle en Rotterdam. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar, de prijs per kaartje ligt rond de 30,-. Hier vind je een overzicht van de hele speellijst.

Op Pinkpop zelf zal Rowwen Heze in ieder geval niet te zien zijn, want op 3, 4 en 5 juni staat de theatervoorstelling in het DeLaMar theater te Amsterdam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

WALKING ON CARS RIJDT NAAR TIVOLIVREDENBURGTivoliVredenburg heeft in februari weer een indierockband gestrikt voor een...

Doornroosje

WEVAL NAAR DOORNROOSJE, TIVOLIVREDENBURG EN ROTOWN De Amsterdamse act Weval heeft nog een uitverkochte show in Paradiso in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.