Heineken Music Hall voor Oliver Heldens

Oliver Heldens news_groot
Heineken Music Hall voor Oliver Heldens
Door Cartman91 op 30 augustus 2016 - 11:04 De Nederlandse producer en DJ Oliver Heldens maakt na de release van zijn nieuwe single 'Flamingo' bekend dat hij show er achteraan gooit. En wel op zaterdag 3 december in de Heineken Music Hall.

Heldens werd bekend met het nummer 'Gecko (Overdrive)', niet veel later kwam het nummer 'Koala' en nu komt zijn nieuwste single, met de titel 'Flamingo'. Het mag wel duidelijk zijn dat hij iets met dieren heeft.

Heldens heeft al op diverse grote festivals als Tomorrowland, Coachella, Glastonbury en Lollapalooza gespeeld. Een kleintje kan je hem niet meer noemen, ondanks dat hij in 2012 zijn eerste platencontract tekende. Zo snel kan het gaan.

Wat ook snel kan gaan is de verkoop van zijn show in de HMH, dat aankomende vrijdag (2 september) om 10 uur van start gaat via Ticketmaster. Een kaartje voor dit concert zal 31,90 euro kosten (inclusief servicekosten).


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bon Iver

SHOWS VOOR BON IVER IN TIVOLIVREDENBURG EN VORST...Het is officieel! De Amerikaanse Bon Iver komt begin 2017 naar Nederland en...

St Paul and the Broken Bones

PARADISO ONTVANGT ST. PAUL AND THE BROKEN BONES IN... Vanaf vrijdag 2 september kun je kaartjes kopen voor de show van St. Paul...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.