Vier voorpremières Blaudzun in Ekko

Blaudzun Paaspop 2013
Vier voorpremières Blaudzun in Ekko
Door RobZ op 20 mei 2016 - 10:47 Blaudzun is op het moment hard aan het werk aan nieuw materiaal. Poppodium Ekko zal dit het eerst horen. Blaudzun geeft namelijk vier voorpremière shows in het Utrechtse podium. Van 15 t/m 18 september is Blaudzun te zien. Hierna volgt een uitgebreide Europese tour (die ook weer langs Nederland zal komen).

Bijna drie jaar geleden dook Blaudzun op een koude februari-zaterdag ook al op in The Village in Utrecht, waar hij voor het eerst nieuwe liedjes van zijn album 'Promises of No Man's Land' speelde.

De voorverkoop van de unieke reeks shows in EKKO is per direct van start gegaan en kaarten zijn via deze link verkrijgbaar voor 20 euro excl. servicekosten. Je mag maximaal 4 tickets per persoon bestellen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo1

MELKWEG ONTVANGT ZANGERES CŒUR DE PIRATE IN NOVEMBERNa een show in de uitverkochte Tolhuistuin, is het nu aan Cœur de Pirate om...

paradisoonews.jpg

GEEN SUBSIDIE VOOR PRODUCTIEHUIS PARADISO MELKWEG DE... Verschillende cultuurinstellingen raken hun subsidie van het ministerie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.