concert: Blaudzun in EKKO

  • Blaudzun
    Blaudzun - 10/3 - Patronaat
    © Bert Vethaak
  • Blaudzun
    Appelpop 2012
VR.
16 SEP
BLAUDZUN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2016
Hoofdprogramma Blaudzun
Toegang 20 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 september 2016.
Dat is 1397 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Blaudzun in EKKO is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Bijna drie jaar geleden dook Blaudzun op een koude februari-zaterdag op in The Village in Utrecht, waar hij voor het eerst nieuwe liedjes van zijn album 'Promises of No Man's Land' speelde.

Nu kiest hij na meer dan een jaar stilte EKKO in zijn geliefde Utrecht om nieuwe songs te presenteren, die nog niet eerder voor publiek zijn gespeeld. En dat gelijk vier dagen achter elkaar! Op 15, 16, 17 en 18 september kun je aanwezig zijn bij de eerste optredens van een uitgebreide Europese tour, waarvan al eerder enkele Duitse festivals werden aangekondigd.

Blaudzun werkt momenteel aan opnamen in verschillende studio's en geeft aan dat zijn nieuwe release een "work-in-progress is en dat zo zal zijn totdat de tour ten einde is". Over de samenstelling van zijn 6-koppige band geeft hij aan dat er enkele veranderingen zullen zijn, maar dat hij onverminderd met een vol podium ten strijde zal trekken.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Nirwana 2017 Foto Blaudzun te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Blaudzun te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Blaudzun te Blaudzun - 29/8 - slottuintheater Foto Blaudzun te Paaspop 2014 Foto Blaudzun te De Wereld Draait Buiten 2014
 
Bekijk alle 270 foto's van Blaudzun

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest