Winnen: 2x2 kaarten voor Pink Floyd Project in Q-Factory

Pink Floyd Project
Winnen: 2x2 kaarten voor Pink Floyd Project in Q-Factory
Door GraciaVisscher op 09 maart 2016 - 13:00 Het is de show die je volgens Pink Floyd fans gezien moet hebben, als Pink Floyd liehebber dan he! Pink Floyd Project werd al gezien als een van de beste tributebands maar met Pink Floyd's vocalist Durga McBroom erbij kun je niet dichter bij 'the real thing' komen.

Durga Mc Broom tourde de laatste 2 wereldtours met Pink Floyd én deed mee met diverse solotours van David Gilmour. Tevens is ze te horen op 'The Endless River', het laatste album van Pink Floyd. Op zaterdag 12 maart staat ze met het twaalfkoppige Pink Floyd Project voor een clubshow van 2,5 uur in de Amsterdamse Q-Factory. Wil je daarbij zijn? Dat komt goed uit!

Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Pink Floyd Project op 12 maart!Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Pink Floyd Project'.

Deze actie loopt t/m 10 maart.paradisoonews.jpg

NIKKI LANE GEEFT HALF MEI EEN OPTREDEN IN DE AMSTELKERKParadiso presenteert Nikki Lane in de Amstelkerk. De zangeres uit Nashville...

Heineken Music Hall HMH1

K-OTIC 10 DECEMBER OPNIEUW OP DE PLANKEN De Starmaker groep K-otic heeft het met een crowdfunding actie voor elkaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.