Winnen: 2x2 kaarten voor Vuurwerk! met Taymir, GOSTO, Klangstof en meer

Vuurwerk sugarfactory
Winnen: 2x2 kaarten voor Vuurwerk! met Taymir, GOSTO, Klangstof en meer
Door sjoertb op 08 december 2015 - 14:52 Sugarfactory sluit het jaar feestelijk af met Vuurwerk! en nodigt daarvoor vijf toptalenten van eigen bodem uit: Taymir, Gosto, Klangstof, Canshaker Pi en The Benelux spelen de podia van de Amsterdamse zaal plat op 18 december.

Taymir was afgelopen zomer niet van de festivals weg te slaan en heeft daarmee een ijzersterke live-reputatie opgebouwd. Ook de vier andere bands timmeren hard aan de weg dus dat belooft een erg toffe avond te worden en jij kunt er zomaar bij zijn.

Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Vuurwerk! in Sugarfactory op 18 december!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vuurwerk!'.

Deze actie loopt t/m 14 december.NAO1

MELKWEG HAALT R&B-ZANGERES NAO BINNENDe Britse zangeres NAO moet haar debuutalbum nog uitbrengen maar heeft al...

Patronaat

AMERIKAANSE METALBAND SAVIOURS NAAR PATRONAAT De Amerikaanse band Saviours staat bekend om zijn unieke combo van heavy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.