Winnen: 2x2 kaarten voor Wishbone Ash

WishboneAsh
Winnen: 2x2 kaarten voor Wishbone Ash
Door HarmG op 02 februari 2015 - 13:26 De Britse rockband Wishbone Ash is nog altijd alive and kicking en komt volgende week naar Nederland voor maar liefst drie shows. Afgelopen jaar bracht de groep het album Blue Horizon uit.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de concerten van Wishbone Ash in Victorie (6 februari) en De Gigant (8 februari)!

Wil jij kans maken op kaarten voor een van de concerten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar de show wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina (Alkmaar) of deze pagina (Apeldoorn). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Wishbone Ash'. Zet in het mailtje wel even welke stad je voorkeur heeft.

Deze actie loopt tot en met 5 februari 2015.Dave Matthews Band goed

DAVE MATTHEWS BAND NAAR HMH EN VORST NATIONAALVoor de eerste keer sinds 2010 is Dave Matthews Band terug in Europa. Op...

Jodymoon

JODYMOON OP TOUR MET NIEUW ALBUM Jodymoon brengt op 27 februari hun nieuwe album uit genaamt All Is Waiting...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.