Winnen: 3x2 kaarten voor Ghost in de Melkweg

ghostfortarock
Winnen: 3x2 kaarten voor Ghost in de Melkweg
Door JenniferWorrell op 16 juni 2014 - 11:47 Met hun rijk gearrangeerde vintage metal en opvallende uiterlijk met pijen, kappen en doodshoofden is het heel hard gegaan voor de band Ghost. Deze festivalfavoriet stond de afgelopen jaren al op podia van Roadburn, Graspop, Lowlands, en Hellfest en doet dit voorjaar o.a. Fortarock en Pinkpop aan. Gelukkig hebben zanger ‘Papa Emeritus II’ en zijn ‘Nameless Ghouls’ ook nog tijd voor een club show, want daar komt de duistere sfeer toch het beste tot zijn recht. Op het laatste album ‘Infestissumam’ horen we naast de 70s metal en koorzang meer pop invloeden, wat een nog toegankelijker geluid oplevert.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Ghost op 30 juni 2014 in de Melkweg.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Ghost'.

Deze actie geldt tot en met 23 juni 2014.TivoliVredenburgnws

CLEAN BANDIT NAAR UTRECHT Clean Bandit komt in november terug naar Nederland. De act, die onlangs nog...

Nile

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR NILE IN METROPOOL HENGELO Nile gaat al een tijdje mee. De band heet trouwens niet voor niets Nile....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.