Winnen: 3x2 kaarten voor Nile in Metropool Hengelo

Nile
Winnen: 3x2 kaarten voor Nile in Metropool Hengelo
Door JenniferWorrell op 16 juni 2014 - 11:23 Nile gaat al een tijdje mee. De band heet trouwens niet voor niets Nile. Tekstueel gezien laat de band zich graag inspireren door de Egyptische oudheid. Death Metal spelen ze. Met dodelijke precisie ook nog eens. De veelal gedowntunede gitaren grommen harder dan een valse beer en sneller dan een ferari. Technisch gezien wordt Nile zowel door fans, journalisten en collega’s gezien als één van de beste bands uit het metal-genre. Het is allemaal superstrak, supersnel en superagressief.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Nile op zondag 29 juni 2014 in Metropool te Hengelo. De band MagnaCult verzorgt op deze avond het voorprogramma.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Nile'.

Deze actie geldt tot en met 22 juni 2014.ghost

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR GHOST IN DE MELKWEGMet hun rijk gearrangeerde vintage metal en opvallende uiterlijk met pijen,...

PeterDoherty

PETER DOHERTY MORGEN SOLO IN BITTERZOET Peter Doherty speelt morgen een verrassingsconcert in Bitterzoet te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.