Winnen 3x2 kaarten voor Sonic Soirée met o.a. Earth MK. II

dans dans
Winnen 3x2 kaarten voor Sonic Soirée met o.a. Earth MK. II
Door Maybellenee op 19 december 2013 - 14:51 Voor de 22e editie van de bandjesavond in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in in Amsterdam zijn de Belgische bands Spookhuisje en Dans Dans de Nederlandse band Earth MK. II uitgenodigd. Spookhuisje bezit meesterlijk gitaarspel en is beïnvloed door... alles. Rock, Oosterse toonladders, blues, drones en psychedelica. De set van Earth MK. II is gedrenkt in de klanken van de psychedelische jaren zestig. Hugo van der Poel is ook nog eens bevriend met Jacco Gardner. Dans Dans is een opwindend wonder. Garagerock, psychedelische blues en extatische rock.

Podiuminfo mag 3x2 tickets weggeven voor de Sonic Soirée bandjesavond in de Brakke Grond

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sonic Soiree'.

Deze actie loopt tot en met 7 januari 2014.JeffBecknws

ENGELSE ROCKGITARIST JEFF BECK NAAR UTRECHTDe Engelse rockgitarist Jeff Beck , die in diverse invloedrijke bands...

Rue Royale

WINNEN 3X2 KAARTEN VOOR DRIE RUE ROYALE SHOWS +... “Het draait om de reis, niet de bestemming”, aldus liefdeskoppel Ruth en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.