UB40 vanavond in 013 gaat gewoon door

UB40
UB40 vanavond in 013 gaat gewoon door
Door Marz667 op 03 december 2013 - 12:24 De reggae-veteranen van UB40 staan vanavond, dinsdag 3 december, in 013. Alle andere shows in Nederland zijn afgelast wegens stemproblemen, maar de show vanavond in 013 gaat gewoon door. Een kaartje gaat weg voor € 46,00 (excl. service).

Na het bericht dat er Nederlandse shows afgezegd werden wegens stemproblemen, verzekerde het management van UB40 het Tilburgse poppodium dat de show in 013 wel door zou gaan. Omdat Duncan Campbell rust moest houden tot vandaag was er nog een kleine kans op afgelasting, maar inmiddels is bekend dat de band 100% zeker in 013 op zal treden vanavond.

Afgelopen vrijdag werd het concert van UB40 in de Rodahal afgelast en kondigde de organisatie een nieuwe datum aan, woensdag 4 december 2013. Echter heeft de zanger nog altijd stemproblemen en is in overleg besloten het concert te verplaatsen naar vrijdag 25 april. Zondag 27 april zal Philharmonie worden aangedaan.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Veronicanieuws

VOORMALIG VERONICA-SCHIP WORDT CULTUREEL PODIUMHet voormalige Veronicaschip dat sinds kort voor de NDSM-werf ligt, wordt een...

Travis

CONCERTEN TRAVIS IN TRIX EN PARADISO AFGELAST Morgen en donderdag zou de band Travis in Trix, Antwerpen en Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.