Extra concert Charles Aznavour in Amsterdam

Door RobZ op 03 oktober 2013 - 21:07 De Franse zanger Charles Aznavour wordt beschouwd als een van de grootste singer songwriters aller tijden. In een carrière van meer dan 60 jaar heeft hij meer dan 100 miljoen albums verkocht, 1200 liedjes geschreven, in 80 films gespeeld, 294 albums gemaakt en duizenden concerten gegeven.

Op zondag 15 december geeft Charles Aznavour een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert is zojuist gestart. Kaarten kosten € 145, € 120, € 95 (excl. servicekosten). Het andere concert van Aznavour op 14 december was binnen enkele uren uitverkocht.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dj St. Paul

DJ ST. PAUL ZET HET FEEST IN GANG TIJDENS SYMPHONICA...Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick &...

Keaton Henson

KEATON HENSON VOOR EEN SPECIALE SESSIE NAAR DE... Nadat hij op de laatste editie van Into The Great Wide Open stond weet...

REACTIES

Avatar DownNOLA
vr 04 okt 2013 11:10

DownNOLA Toch binnen een paar uur uitverkocht...fo fo formidable voor de man, het is blijkbaar geen crisis meer voor de doelgroep die er heen wil.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.