Krause, Elle Bandita e.a. op Anti Fashion Party in Amsterdam

Door Marz667 op 27 juni 2013 - 11:52 Van 6 t/m 16 juli wordt Amsterdam International Fashion Week gehouden in onze hoofdstad, maar als tegenreactie wordt er opnieuw een Anti Fashion Party gehouden. De 14e editie wordt georganiseerd op vrijdag 19 juli.

De Anti Fashion Party is bedacht door de Amsterdamse modeontwerper Bas Kosters en DJ Wannabeastar als tegenhanger van het alom heersende modegeweld. Hiernaast zullen ook Elle Bandita (dj-set), Krause (ive), Fashionpack en Pinocchio & Pinocchietta optreden.

Het feest staat ook bekend om de awards die er te winnen zijn in onder anderen de categorie Anti Fashion Dancefloor Moves en Anti Fashion Woman Award. De komende editie wordt gehouden in het voormalige kraakpand OT301, voor 10 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



brandnewsklein3

BRAND NEW-CONCERTEN AFGELAST VANWEGE ONOVERKOOMBARE...Het concert van Brand New op woensdag 21 augustus in de Amsterdamse Melkweg...

HELEMAALMELKWEG2013

DEF P, DIGGY DEX, KIM JANSSEN E.A. TIJDENS HELEMAAL... Het programma van HELEMAAL MELKWEG op zaterdag 5 oktober is bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.