Winnen: 2x2 kaarten Anneke Van Giersbergen, Tom Pintens en Krause in Sugar Factory

Door JT1990 op 22 september 2011 - 11:13 Zaterdag 8 oktober bundelen Anneke van Giersbergen (Agua de Annique / ex-The Gathering), Tom Pintens (ex-Zita Swoon) en Krause hun krachten tijdens hun gezamenlijke optreden in de Sugar Factory. Verwacht een variatie van sfeervolle, intieme momenten en nummers met zware electrobeats.

Terwijl de solocarrières van de hoofdrolspelers op volle toeren draaien, hebben Anneke van Giersbergen, Tom Pintens en Krause de krachten gebundeld in dit unieke project. Het debuut van het trio was in november 2010 op het November Music festival, dit is zo goed bevallen dat alle drie de muzikanten enthousiast waren om hier een vervolg op te geven.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Anneke Van Giersbergen, Tom Pintens en Krause op zaterdag 8 oktober in de Sugar Factory!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Anneke Van Giersbergen, Tom Pintens en Krause niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Anneke Van Giersbergen, Tom Pintens en Krause'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 29 september.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Battlesnews1

BATTLES IN DECEMBER NAAR BELGIËDe experimentele-rockgroep Battles komt terug naar Europa. De Amerikanen...

The Rifles2

THE RIFLES TERUG NAAR AMSTERDAM EN BREDA De Engelse indie-rockband The Rifles komt terug naar Amsterdam en Breda. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.