Tool 27 juni in Amsterdam

Door Yeahroen op 05 juni 2006 - 09:24 Eind februari brachten we het heuglijke nieuws (lees hier) dat Tool niet alleen op een aantal festivals te zien zou zijn dit jaar, maar ook een eigen show in de Music Hall in Amsterdam zou komen doen op 27 juni.

Doordat het al bijna zover is en het nieuws niet door de grote concertorganisatoren werd bevestigd en de voorverkoop ook maar niet begon leek er sprake van dat dit concert geen doorgang zou gaan vinden.

Gelukkig voor de vele Tool aanbidders blijkt het concert wél gewoon plaats te vinden. Kennelijk diende dit concert geheim gehouden te worden tot na het optreden op het Pinkpopfestival (zodat de fans eerst massaal naar Landgraaf zouden afzakken natuurlijk).

Gisteravond, direct na afloop van het optreden van de band op Pinkpop, bevestigde pinkpoporganisator en levende mascotte Jan Smeetsde de doorgang van dit concert van Tool in Amsterdam.

Ter zake, pak gelijk je agenda als je er heen wilt. De voorverkoop begint namelijk zaterdag 10 juni, slechts 17 dagen voor het concert zelf!Slayer - Tom Araya1

SLAYER, IN FLAMES & CHILDREN OF BODOM SAMEN NAAR DEN...6/6/6 is natuurlijk de ideale dag om het wereldkundig te maken (het is immers...

The Dubliners

DUBLINERS VOOR 5 OPTREDENS NAAR NEDERLAND De legendarische folk-groep The Dubliners komt voor 5 optredens naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.