Nieuwe shows Douwe Bob in het najaar

Door sjoertb op 03 mei 2013 - 10:39 Er zijn nieuwe shows bekend gemaakt van Douwe Bob. De singer-songwriter treedt op woensdag 9 oktober op in Doornroosje, op donderdag 24 oktober in Corso, Rotterdam en op donderdag 7 november in de Effenaar.

Vandaag is tevens zijn debuutalbum Born In A Storm uitgekomen. Het album staat vol met mooie popliedjes die met de voeten stevig in de Amerikaanse muziek staan.

Kaarten voor de shows zijn vanaf 15 euro.

Deze maand staat Douwe Bob ook op Klomppop (9 mei), Dauwpop (ook 9 mei) en in de Apollo (11 mei), Luxor (17 mei) en Tivoli (24 mei). In onze hoofdstad staat hij op 6 juni in Paradiso. Daarna is hij weer te zien op een aantal festivals.


Update: Douwe Bob speelt ook op donderdag 10 oktober in het Paard van Troje, op vrijdag 11 oktober in de Oosterpoort en op zaterdag 12 oktober in Hedon. Naast deze zijn er nog een hoop optredens bevestigd in het najaar. Een compleet overzicht van zijn optredens is hier te vinden.Dudettesnieuws

DUDETTES DRIE KEER IN VOORPROGRAMMA VAN SKUNK ANANSIEDe Groningse rockband Dudettes zal in juli drie keer optreden in het...

CaroEmeraldnews

CARO EMERALD KEERT TERUG NAAR NEDERLAND Dit najaar geeft Caro Emerald een tournee van 6 weken door Europa, waarvan...

REACTIES

Avatar scarykidsx
vr 03 mei 2013 13:46

scarykidsx 26 okt Metropool Hengelo!

 0
Avatar RobZ
vr 03 mei 2013 13:55

RobZ Zie laatste zin nieuwsbericht

scarykidsx schreef:
26 okt Metropool Hengelo!

 0
geen avatar
zo 05 mei 2013 02:05

vidaloca douwe flop.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.