concert: Douwe Bob in Patronaat op VRIJDAG 04 OKTOBER 2013

  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
04 OKT
DOUWE BOB Kleine Zaal (Stage 2), 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2013
Hoofdprogramma Douwe Bob
Toegang €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 oktober 2013.
Dat is 3854 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Douwe Bob in Patronaat is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Elf jaar was hij, toen Douwe Bob voor het eerst optrad. Voor zijn ouders en hun vrienden, die hem in een creatief nest lieten opgroeien. Zijn vader, kunstenaar en muzikant, leerde hem de kracht van beeld en geluid. Zijn moeder, een rock ’n roll danseres, bracht hem zijn liefde voor het podium bij.

Het duurde tot zijn vijftiende voor Douwe een gitaar pakte en zijn eigen nummers begon te schrijven. Een volgende logische stap, een muziekopleiding, bleek niets voor hem. Hij moest het op zijn eigen manier doen. Dus legde hij zich vooral toe op het schrijven van nummers.

Want dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Een talent dat hij inmiddels goed gebruikt. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel ‘De Beste Singer Songwriter’van Nederland’. En nu is daar zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Douwe Bob te Appelpop 2013 Foto Douwe Bob te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Douwe Bob te Douwe Bob Posthuma - 5/1 - Metropool Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli
 
Bekijk alle 274 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws